<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus med tre ferske aksjetips

DnBNOR Markets og UBS forteller om to aksjer man bør laste opp i, mens RBS kutter kursmål på børs-gigant.

Publisert 31. mars 2011 kl. 12.40
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord
Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP

Meglerhuset DnB NOR Markets melder torsdag at de har tro på Algeta fremover, spesielt etter positive signaler fra USA den siste tiden.Gårsdagens avgjørelse vedrørende Dendreons Provenge innebærer nemlig at en endelig beslutning om refusjon fra amerikanske helsemyndigheter kan ventes innen utgangen av juni.- Vårt estimat for prisen på Alpharadin ligger på 35.000 dollar, mens nivået diskutert for Provenge altså ligger på 93.000 dollar, mener meglerhuset ifølge Stocklink iMarkedet.DnB NOR Markets har en kjøps-anbefaling på Algeta med et kursmål på 170 kroner pr aksje. Aksjen er torsdag opp 1,13 prosent til 134,50 kroner.Samtidig har UBS hevet sitt kursmål på Schibsted fra 185 kroner til 195 kroner. Meglerhuset beholder sin kjøps-anbefaling.Schibsted faller 0,24 prosent torsdag til 163,50 kroner.Meglerhuset reduserer sitt kursmål på Statoil fra 156 kroner til 140 kroner, melder Dow Jones Newswires.Bakgrunnen for nedjusteringen er at meglerhuset tror Statoils kostnader for å øke produksjonen av olje og gass kommer til å bli høyere enn tidligere antatt.Meglerhuset opprettholder sin hold-anbefaling. Statoil er torsdag ned 0,20 prosent til 152,50 kroner.