<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikrer seg 38 millioner i Brasil

Centro Gestao Meios de Pagto i Brasil signerer avtale med norske Q-Free.

Publisert 30. mars 2011 kl. 09.11
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord
Foto: Scanpix

Q-Free har blitt tildelt en kontrakt for levering av brikker fra Centro Gestao Meios de Pagto (CGMP) i Brasil til en verdi av 38 millioner kroner.Denne ordren er andre avrop på den tidligere annonserte rammekontrakten med totalverdi på 205 millioner kroner (22 oktober 2010). Etter denne ordren har selskapet mottatt ordrer for 89 millioner kroner under denne rammeavtalen.- Det brasilianske markedet fortsetter å være et viktig produktmarked for selskapet. Hittil har vi levert mer enn tre millioner brikker i Brasil og er optimistisk med tanke på at vi vil klare å beholde vår dominerende posisjon, sier CEO Øyvind Isaksen.Q-Free har et heleid datterselskap i São Paulo, Brasil. Ordren vil bli levert innen utgangen av 2011.