<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil kjøpe resten av Overseas Drilling

Siem Offshore forhandler om kjøp av de resterende 50 prosent av Overseas Drilling.

Publisert 28. mars 2011 kl. 08.08
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
Foto: Selskapet.

Siem Offshore er i samtaler om å kjøpe de resterende 50 prosent av aksjene i Overseas Drilling, opplyses det i en melding.Dagens eiere er et datterselskap av Transocean Ltd, som vil ha 22,5 millioner dollar for aksjene.Overseas eier boreskipet "Joides Resolutions" som har en kontrakt med Texas A&M Research Foundation (TAMRF). Kontrakten har en verdi på rundt 82 millioner dollar og løper til september 2013.Les hele meldingen her.