<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker anbefaler fire aksjer

Analytiker Oddbjørn Windstad venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

  Publisert 13. des. 2011 kl. 12.55
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.20
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 261 ord
  Oddbjørn Windstad.

  I dagens rapport fra Apollo Markets får Prosafe en kjøpsanbefaling mens Fred. Olsen Energy, Yara og Gjensidige Forsikring får en kortsiktig kjøpsanbefaling.Les også: Hvor går Oslo Børs de neste dagene?- Prosafe er i en stigende trend fra høsten 2008 og i en lengre periode med sterk kursutvikling. I desember har aksjen falt tilbake innenfor den lange stigende trenden, noe som typisk gir en god kjøpsmulighet på lengre sikt. Det er støtte på 39,20, 37,60 og 36 kroner mens bunnen av den stigende trenden er ca. 35 kroner, sier Windstad.- Fred. Olsen Energy har de siste dagene falt tilbake fra motstanden på 200 kroner. Det er støtte på 187,50 kroner, kjøp ned mot det nivå gir typisk god risk/reward for tradingorienterte aktører. Om det nivået holder, vil være viktig for aksjens videre utvikling den nærmeste tiden. Første motstand er 200 kroner, neste støtte er ca. 178 kroner, sier analytikeren.- Yara International har falt tilbake etter at motstanden på 255 kroner ble for sterk. Aksjen har forholdsvis sterk støtte i området 216-226 kroner. Våre modeller tilsier at kjøp rundt nåværende nivå kan ventes å gi god risk/reward for tradingorienterte aktører. Det vil være meget viktig for den kortsiktige utvikling om støtten på det nivået holder, sier Windstad.- Gjensidige Forsikring har utviklet seg positivt etter at aksjen tidlig i november foretok en vellykket test av støttebeltet i området 59-61 kroner. Aksjen falt i går tilbake fra motstanden på 67 kroner. Det er forholdsvis sterk støtte på 65 kroner, våre modeller tilsier at kjøp ned mot det nivå kan antas å gi god risk/reward, avslutter Windstad.