<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker anbefaler fire aksjer

Analytiker Oddbjørn Windstad venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

  Publisert 12. des. 2011 kl. 14.25
  Oppdatert 12. des. 2011 klokken 14.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 244 ord
  Oddbjørn Windstad.

  I dagens rapport fra Apollo Markets får Prosafe og PGS en kjøpsanbefaling mens Fred. Olsen Energy og Yara får en kortsiktig kjøpsanbefaling.Les også: Myrseth: Dette kan bli kvitt eller femdobbelt- Prosafe er i en stigende trend fra høsten 2008 og i en lengre periode med sterk kursutvikling. I forrige uke falt aksjen tilbake innenfor den lange stigende trenden, noe som typisk gir en god kjøpsmulighet. Det er støtte på 39,20, 37,60 og 36 kroner mens bunnen av den stigende trenden er ca. 35 kroner, skriver Windstad.- Petroleum Geo-Services er i en stigende trend fra 2003 og videre stigning indikeres på lengre sikt. Etter å ha falt tilbake siden tirsdag, tester aksjen nå støtten på 60 kroner. Om denne holder, vil være viktig for utviklingen på kort sikt. Selskapet avholder kapitalmarkedsdag fredag, skriver analytikeren.- Fred. Olsen Energy falt torsdag tilbake fra motstanden på 200 kroner. Det er støtte på 187,50 kroner, kjøp ned mot det nivå gir typisk god risk/reward for tradingorienterte aktører. Om det nivået holder, vil være viktig for aksjens videre utvikling den nærmeste tiden. Første motstand er 200 kroner, neste støtte er ca. 178 kroner, skriver Windstad.- Yara International har falt tilbake etter at motstanden på 255 kroner ble for sterk. Aksjen har forholdsvis sterk støtte i området 216-226. Kjøp ved eventuelt fall ned mot det nivået kan ventes å gi god risk/reward for tradingorienterte aktører. Det vil være meget viktig for den kortsiktige utvikling om støtten på det nivået holder, avslutter Windstad.