<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Uenig i markedets reaksjoner

DNB-aksjen stiger tirsdag, men har falt over 30 prosent hittil i år. First-analytiker ser markert oppside i aksjen.

  Publisert 13. des. 2011 kl. 15.39
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 125 ord
  Konsernsjef i DNB, Rune Bjerke. Foto: Scanpix Aas, Erlend

  DNB har vinglet mye den siste tiden. Tirsdag stiger aksjen 0,57 prosent til 52,90 kroner, etter et fall på 6,1 prosent mandag.Hittil i år har DNB svekket seg over 30 prosent.Analytiker i First Securities, Bengt Kirkøen, sier tirsdag til Reuters at han er uenig i markedets reaksjoner, og mener effektene er sterkt overdrevet og at dagens kurs diskonterer store problemer.- Skulle det fryse helt til der, er jeg overbevist om at myndighetene kommer med tiltak som gjør at de skaffer seg penger, så ja det er urolig rundt og det kan ha en kostnad, men det er noe som vil la seg løse, sier han til Reuters.Kirkøen ser nå betydelig oppside i DNB, og har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 82 kroner.