<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagen før dagen

Det er rentemøte i USAs sentralbank i kveld, og nestemann ut etter det er Øystein Olsen og Norges Bank.

  Publisert 13. des. 2011 kl. 15.14
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 156 ord
  Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

  Trygve Hegnar har anbefalt folk å kjøpe seg bolig i årevis, og ser for seg mange år med lave renter. I Økonominyhetene kl 16:00 kommenterer han utsiktene til ytterligere rentekutt før Norges Bank møtes i morgen.Han går også gjennom de viktigste hendelsene på Oslo Børs, de europeiske børsene og Wall Street. Det blir teknisk analyse av Statoil, PGS og Funcom.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 13:30. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 23:00. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).