<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Den beste avgjørelsen jeg kunne ta

Nok en gang ulmer det rundt polske Morpol, når nok en finansdirektør sier opp - kun fem uker etter at han offisielt tok over roret.

  Publisert 16. des. 2011 kl. 11.13
  Oppdatert 16. des. 2011 klokken 11.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 212 ord
  Foto: Lage Bøhren (Finansavisen)

  - Dette er til det beste for selskapet og det beste for meg, sier Marius Redaszka på telefon til HegnarOnline.For kun en knapp måned siden møtte vi en mann som var klar til å ta på seg rollens om finansdirektør i Morpol etter at Steven Rafferty, langt fra stille, forlot selskapet etter uenighet med sjef og eier Jerzy Malek.Da sa Redaskza:- Jeg er ingen "ja-mann", men hvis jeg ser at det er i beste interesse for selskapet vil jeg være det.Likevel ble det "nei". Han kunne ikke fortsette.- Det er alltid en vanskelig avgjørelse å bestemme seg for å slutte, men jeg har tenkt på det noen uker nå, og det føltes riktig, sier Redaszka til HegnarOnline.- Det er mange elementer som skal passe sammen, og hvis de ikke gjør det er det bedre å forlate selskapet tidlig som nå, enn å fortsette, sier Redaszka.- Er Jerzy Malek årsaken til at du har kommet frem til denne beslutningen?- Det vil jeg ikke kommentere. Jeg er sikker på at du vil trekke dine egne konklusjoner.- Er det med lett eller tungt hjerte du forlater stillingen?- Hm-m, det er avgjort ikke en lykkelig situasjon for noen. Men det er den beste avgjørelsen jeg kunne ha tatt, sier Redaszka.Nå er han klar for nye utfordringer.