<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Denne høyrisiko-aksjen kan doble seg

Meglerhus tror Aqua Bio Technology kan komme til å heve seg over 95 prosent. Risikoen skal imidlertid være betydelig.

  Publisert 12. des. 2011 kl. 10.31
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  Foto: Scanpix

  Terra Markets rykekr mandag ut og mener Oslo Axess-myggen Aqua Bio Technology kan komme til å doble seg i tiden fremover.Meglerhuset tror selskapet har gode muligheter til å sikre seg en avtale med den amerikanske aktøren Amway for markedsføringen av ABTs produkt Aquabeautine XL.Amway har frist frem til utgangen av januar 2012 for å ta en beslutning, melder Stocklink.Det påpekes dog at investering i aksjen medfører stor risiko. Aqua Bio Technology stiger mandag 7,07 prosent til 6,66 kroner og oppsiden skal dermed kunne være på rundt 95 prosent.