<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hafslund selger ALT i solselskapet REC

Nå har Hafslund kastet alle kortene i REC.

  Publisert 9. des. 2011 kl. 16.08
  Oppdatert 9. des. 2011 klokken 16.15
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 132 ord
  REC - Foto: Scanpix

  Hafslund ASA har solgt 19.143.531 aksjer eller ca 1,92 prosent av de utestående aksjene i solenergiselskapet REC til kurs 3,40 per aksje. Det betyr at Hafslund fikk 65,1 millioner kroner for aksjene.Transaksjonen innebærer at Hafslund etter dette ikke lenger eier aksjer i REC.Tore Schiøtz, administrerende direktør i det heleide datterselskapet Hafslund Venture II, er styremedlem i REC.Tidligere i dag ble det kjent at Hafslund hadde solgt 69,9 millioner aksjer i REC. I ettermiddag sa Holberg-forvalter Hogne Tyssøy at de hadde sikret seg 15 millioner aksjer i REC.- Vi synes det er et uhyre interessant tidspunkt å kjøpe REC-aksjer, selv om det finnes makro- og konkurransemessige utfordringer, sier Tyssøy til HegnarOnline.- REC har en god ledelse og er kostnadsleder på flere felt, sier han.REC faller 7,1 prosent til 3,39 kroner på Oslo Børs.