<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kina klarer å kontre en resesjon

Leder for SEB sin Emerging Markets-avdeling, Silje Ingeberg, påpeker at Kina selv har ønsket å dempe veksten, og understreker at landet har verktøykassen i orden for å møte en eventuell resesjon.

  Publisert 9. des. 2011 kl. 14.58
  Oppdatert 9. des. 2011 klokken 14.59
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 234 ord
  Silje Ingeberg - Foto: SEB

  Silje Ingeberg fra SEB var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Hun er leder for Emerging Markets-seksjonen til SEB. Ifølge deres beregninger venter de en vekst på 8 prosent i Kina neste år, og Ingeberg mener Kina har verktøyene for å møte nedgang i vestlige land i orden.Analysesjef Thomas Nygaard i Christiania Securities presenterte tekniske analyser av Statoil, Orkla, PGS, Subsea7 og DNB. Christiania Securities har kjøpsanbefaling på DNB med stoploss på 52 kroner. Chartene fra dagens sending finner du på våre Facebook-sider. Lakseprisene gjorde et uventet hopp denne uken. HegnarOnline-journalist Eline Hvamstad oppsummerte uken for oppdrettsaksjene.Det var også en oppsummering av de viktigste hendelsene på Oslo Børs, de europeiske børsene og fremtidskontraktene på Wall Street-børsene som så ut til å fortsatt følge de europeiske markedene.Se opptak av programmet her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 23:00. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). I Oslo finner du TV8 på Canal Digital 17 og på get kanal 23.