<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil vokse med 30 millioner kroner

-Dette vil gi et organisk bidrag i størrelsesordenen 25-30 millioner kroner, sier PSI-sjef Jørgen Waaler om den nye distribusjonsavtalen i Sverige.

  Publisert 9. des. 2011 kl. 09.08
  Oppdatert 9. des. 2011 klokken 09.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 69 ord
  PSI-sjef Jørgen Waaler. Foto: Finansavisen

  PSI Groups heleide datterselskap PSI Antonsen AB har inngått en distribusjonsavtale med Vensafe AS vedrørende salg og service for Vensafes butikkløsninger med oppstart 1. januar 2012.- Dette vil gi et organisk bidrag, i størrelsesordenen 25-30 millioner kroner, til Retail Solutions vekstplaner i Sverige, sier Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI Group.PSI Antonsen AB, som inngår i PSI Groups forretningsområde Retail Solutions, beskrives som en av Sveriges ledende leverandører av detaljhandelsteknologi.