<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spetalens første børsblink

Kapitals Børs-NM er igang igjen. En av de som i sine yngre dager gjorde seg bemerket her var Øystein Stray Spetalen.

Publisert 23. jan. 2012 kl. 16.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 15.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 181 ord
Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

Da Økonominyhetene snakket med Øystein Stray Spetalen i fjor vår, mimret den nå erfarne investoren om sitt største Kapital-øyeblikk. Se innslaget i opptaket fra dagens sending.Som ung student vant han Kapitals Børs NM i 1985. Nå kan du prøve å gjenta Spetalens bragd. Meld deg på her !Trygve Hegnar kommenterte som vanlig også de viktigste hendelsene på Oslo Børs, og vi så på nyheter fra de europeiske børsene og utviklingen på Wall Street.Det var teknisk analyse av Statoil, RCL og DNB. Chartene finner du på våre Facebook-sider.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).