<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksje gikk av hengslene på rød USA-børs

Usikkerheten råder i aksjemarkedet i USA. Onsdag førte skuffende nyheter til at indeksene falt for fjerde gang på fem forsøk. Et verdipapir opplevde imidlertid eventyrlig oppgang.

  Publisert 29. mars 2012 kl. 06.36
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.24
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 291 ord
  AP Photo/Henny Ray Abrams

  For fjerde gang på fem forsøk endte Wall Street i rødt. Etter en småpositiv start onsdag snudde markedet og ble i minus til dagen var omme.Dow Jones endte ned 0,54 prosent til 13.126,21 poeng, S&P 500 falt 0,49 prosent til 1.405,54 mens Nasdaq falt 0,49 prosent til 3.104,96.Før børsåpning onsdag viste ordreinngangen for varige goder en oppgang på 2,2 prosent i februar, mens man hadde ventet en oppgang på 3,0 prosent. Tallene la en demper på børshandelen.- Det er ikke nok for markedet at makrotallene møter forventningene. De må slå forventningene, sier Guy LeBas, sjefstrateg i Janney Capital Markets til CNN Money.Også oljeprisen falt onsdag og nedturen siden tirsdag denne uken er nå samlet sett på 2,5 dollar per fat for WTI-oljen.Finanssektoren var blant dem som fikk det tungt onsdag, til tross for at både Bank of America og Wells Fargo noterte seg for oppgang.Den store vinneren ble Amylin Pharmaceuticals Inc., som la på seg 54,45 prosent etter at det ble klart at Bristol-Myers Squibb Co. har bydd 3,5 milliarder dollar for selskapet.Blant gigantene som havnet i pluss var Coca-Cola, som steg 1,10 prosent, og American Express Co., som endte opp 1,44 prosent.Alcoa Inc falt 2,29 prosent mens Caterpillar Inc noterte seg for den største nedgang blant Dow Jones-aksjene og falt 3,52 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.