<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Opera viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, forteller Investtech.

  Publisert 30. mars 2012 kl. 11.35
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Meglerbord - Foto: Scanpix

  I analysenytt fra Investtech beskrives Opera Software som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Opera viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange, skriver Investtech.- Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 36,00 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook