<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Dette trenger vi mer enn noe annet

Dette mener DNB-sjef Rune Bjerke finansnæringen i Norge trenger mer enn noe annet.

  Publisert 27. mars 2012 kl. 10.59
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Rune Bjerke - Foto: Scanpix

  Konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, mener finansnæringen i Norge trenger et mer likvid obligasjonsmarked, melder TDN Finans.- Mer enn noe annet trenger vi et mer likvid obligasjonsmarked. Kapitalkravene til livselskapene kommer til å gjøre at behovet for å ha investeringsobjekter, lange papirer å investere i, blir viktigere enn noen gang, sa han under Finansnæringens dag i regi av Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO), ifølge nyhetsbyrået.Bjerke uttalte også at bransjen ser frem til oppbyggingen av et nytt og mer utvidet norsk obligasjonsmarked.- Vi støtter tanken og intensjonen om at vi skal spare utlandsk gjennom oljefondet, men vi må ikke glemme at vi trenger en viss kraft og vitalitet også i det norske markedet, sa han.Følg HegnarOnline på Facebook her!