<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Heftig rally etterfulgt av trist rød dag

Investorene i Asia-regionen kunne tirsdag hygge seg med rally og stigende indekser. Onsdag er festen definitivt over.

  Publisert 28. mars 2012 kl. 06.59
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.23
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 336 ord
  Bilde fra børsen i Asia - Foto: AP

  Det er fall ved børsene i Asia-regionen onsdag. Bekymringer rundt veksten i Kina og arbeidsledigheten i USA tynger.Samleindeksen MSCI Asia Pacific Index er ned 0,7 prosent etter å ha hevet seg hele 1,7 prosent tirsdag. Indeksen har steget 12 prosent så langt i år, etter at den falt 17 prosent i fjor.Yen er på offensiven onsdag, mens både olje og kobber faller i verdi.Finansinstitusjonen Societe Generale SA har i løpet av dagen kuttet vekstestimatene for Hang Seng China Enterprises Index til null fra tidligere 5 prosent.Samtidig har flere store selskaper meldt at de blir nødt til å kutte sin guiding.FED-sjef i USA, Ben Bernanke, uttalte i går at arbeidsledigheten i landet fremdeles er for høy, er veksten i USA fremdeles ikke er sikret, og at man nå ser på muligheten for å komme med ytterligere stimuli.- Investorene i markedet hadde ventet svakere vekst fra Kina, men nå ser man at fasit blir enda svakere. Aksjer har generelt allerede steget en god del i år bare på forventninger om at det kommer ytterligere lettelser og stimuli, uttaler Larry Wan hos Union Life Asset Management Co. til Bloomberg.I Japan ellers er Nikkei 225 ned 0,60 prosent til 10.193,94 mens den bredere Topix faller 0,87 prosent. Hang Seng i Hong-Kong er ned 0,95 prosent.CSI 300 i Kina er ned 1,55 prosent, Shanghai Composite faller 1,50 prosent mens Taiwan-børsen er opp 0,11 prosent.Kospi i Sør-Korea faller 0,38 prosent, S&P/ASX 200 i Australia er opp 0,86 prosent mens NZX 50 på New Zealand er opp 0,07 prosent.India-børsen er ned 0,49 prosent mens Strait Times i Singapore faller 0,41 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen