<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Holbergfondene: Gullet ska' hem

Oslo Børs' hovedindeks friske årsstart tyder på at gullet ska' hem i år.

  Publisert 26. mars 2012 kl. 09.42
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  BERGEN 20071028: Fotball. Brann er Seriemester 2007 og feiret gullet etter 5-2 seieren over Viking på Brann stadion søndag kveld. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX . Hommedal, Marit

  Forvalter Gunnar Torgersen i Holbergfondene har ved flere anledninger påpekt korrelasjonen mellom Branns tabellplasseringer i eliteserien og Oslo Børs' hovedindeks. De årene Brann har gjort det godt i eliteserien, har Oslo Børs kastet bra av seg.- Etter skuffelsen og korrelasjonsbruddet i 2012, ble 2011 et år der sammenhengen mellom Branns tabellplassering og utviklingen på Oslo Børs normaliserte seg, sier Holbergforvalter Gunnar Torgersen i en gjestekommentar til Dagens Næringsliv.Med årets friske start på børsen, ser det dermed ut til at 3-1-tapet mot Rosenborg i første serierunde var en glipp.- 2012 har startet bra i aksjemarkedet, noe som gir desperate bergensere et lønnlig håp om at seriegullet i år er innen rekkevidde. Hansa kan sette gullølet på gjæring, sier Torgersen.