<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Konsernsjef: Denne kontrakten forandrer alt

-Kontrakten er på mer enn det vi omsatte i fjor. En milliardkontrakt og en "company changer", skryter konsernsjef Øyvind Isaksen.

  Publisert 28. mars 2012 kl. 12.37
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Øyvind Isaksen. Foto: Finansavisen

  Konsernsjef Øyvind Isaksen i Q-Free sier til Reuters at kontrakten selskapet har fått i Indonesias hovedstad Jakarta, løfter selskapet opp i brikkeprodusentenes "Champions League".Selskapet er nå i ferd med å få på plass de endelige betingelsene. Når avtalen er helt i boks vil det bety at Q-Free skal produsere sels millioner brikker for et system som, ifølge Isaksen, vil snu opp ned på overvåkingen av byens trafikkbilde.- Alle biler i Jakarta vil bli pålagt å ha en slik brikke, fastslår Isaksen.- Dette er en milliardkontrakt, og det er en avtale vi er i ferd med å ferdigstille akkurat nå. Det vil nok bli ferdig i løpet av de neste ukene. Kontrakten er på mer enn det vi omsatte i fjor. En milliardkontrakt og en "company changer", understreker konsernsjefen.På Oslo Børs er det ikke mange som bryr seg. Aksjen er uforandret på 22,50 kroner.