<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglergigant nedgraderer råvarer

Goldman Sachs tror ikke råvareprisene vil stige mer med det første.

  Publisert 28. mars 2012 kl. 09.41
  Oppdatert 13. mars 2014 klokken 11.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 115 ord
  Foto: Scanpix

  Goldman Sachs nedjusterer sin kortsiktige anbefaling på råvarer fra overvekt til nøytral, melder Bloomberg News, ifølge TDN Finans.De påpeker at de fleste råvarene nå har nådd meglerhusets mål.I et tolv måneders perpektiv beholder derimot Goldman Sachs sin overvekt-anbefaling, og tror en investering i råvarer vil kunne gi en avkastning på cirka ti prosent.I første kvartal totalt har prisene på råvarer, målt ved Standard & Poor's GSCI Spot Index, ifølge nyhetsbyrået steget 8,9 prosent. På grunn av spekulasjoner om oppbremsing i den kinesiske økonomien har det derimot vært svært små prisendringer den siste måneden.Goldman Sachs påpeker at Kina, USAs økonomi og spenningen i Midtøsten er nøkkelrisikoer for råvaremarkedene i tiden som kommer.Følg HegnarOnline på Facebook her!