<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Myrseth: Dette er som å plukke penger på gata

-Trenger vi si mer? Her er det penger på gata, sier investeringsdirektør Stig Myrseth. Her er favorittaksjene.

  Publisert 26. mars 2012 kl. 16.21
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Stig Myrseth. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.

  I den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning velger investeringsdirektør Stig Myrseth å bytte ut Eitzen Maritime Services med Sparebank 1 SMN.Les også: Stig Myrseth advarer- Vi slipper denne uken Sparebank 1 SMN inn i varmen. Dermed har vi to regionale sparebanker i porteføljen, sier Myrseth.- Bakgrunnen for at vi har tro på disse, er at de har hengt etter kursutviklingen til DnB uten grunn. Hittil i år er MING ned to prosent, mens NONG er opp to. Til sammenligning er DnB opp 24 prosent. Trenger vi si mer? Her er det penger på gata, sier Myrseth.Dovre-portføljen består dermed av følgende aksjer: • Sevan Marine• Intex Resources• Sparebank 1 Nord-Norge• Telenor• Statoil• Sparebank 1 SMNFølg HegnarOnline på Facebook