<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordea-strategene: Slik bør du investere

Strategene i Nordea forteller hvordan du bør opptre i aksjemarkedet.

  Publisert 26. mars 2012 kl. 12.39
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 159 ord
  Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

  I den siste ukerapporten fra Nordea skriver strategene at de velger å beholde nøytralvekten mellom aksjer og renter. USA og Emerging Markets trekkes nok en gang frem som børsvinnere.- Det har vært nok en sterk måned i aksjemarkedene. Selv om den sterke utviklingen vi har sett i aksjer det siste halvåret er en klassisk reprising av aksjer, så mener vi at oppgangen har vært velbegrunnet som følge av bedring i ledende indikatorer og økonomien, samt at den verste frykten har avtatt i eurosonen, skriver strategene.- Likevel, mye av bedringen skyldes stimuli fra sentralbanker og myndigheter, og den økonomiske veksten er svært skjør. Vi beholder derfor nøytralvekten mellom aksjer og renter, og overvekter USA og Emerging Markets grunnet solide fundamentale faktorer, skriver Nordea.- Det er tall fra Tyskland og eurosonen, sammen med nevnte offisielle PMI fra Kina, som står høyest på agendaen, avslutter strategene.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 431,72 poeng, opp 0,78 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook