<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny kontrakt til Subsea 7

Subsea 7 har tirsdag sikret seg en ny kontrakt offshore Canada.

  Publisert 27. mars 2012 kl. 08.11
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 57 ord
  Seven Sisters, Subsea 7. Foto: Selskapet

  Subsea 7 har mottatt en SURF-kontrakt med Suncore Energy på Terra Nova-feltet, opplyses det i en melding.Feltet ligger 350 kilometer sør-øst for Newfoundland offshore Canada.Verdien på kontrakten er på rundt 100 millioner dollar, og inkluderer ledelsen, prosjektering og installasjon av ni 300 meter stigerør og tilhørende strømningsrør, jumpere og tie-ins.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!