<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Økt pågang for REC - Herøya-produksjon opp

Solselskapet REC merker økt etterspørsel etter sine produkter. Nå skal den norske fabrikken produsere mer.

  Publisert 28. mars 2012 kl. 10.55
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 150 ord
  Foto: REC

  Ifølge nettsidene til NRK har solselskapet REC nå besluttet å øke sin produksjon på waferfabrikken på Herøya.Dette innebærer at produksjonen ved linje 4 ved anlegget tas fra 70 prosent til 100 prosent i løpet av denne uken.Her ventes det nå full produksjon i april, mai og juni.- Vi har økte ordre fra våre kunder i andre kvartal. Det fikk vi beskjed om i midten av forrige uke, og det betyr at vi øker det er full produksjon fra og med denne uken, sier administrerende direktør i REC Wafer på Herøya, André Knüppel.REC besluttet i forrige uke å stenge ned sin anlegg i Glomfjord for godt. Fabrikken på Herøya er også nedleggingstruet men har fått fire uker på å vise at de har livets rett.REC er onsdag opp 0,38 prosent til 3,61 kroner. Startkurs i 2012 var på 3,33 kroner.Aksjen er ned 44 prosent i løpet av de siste 6 månedene.