<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Plukk påskevinneren på Børsen

Det er alltid gøy å få noe igjen for at man har kommet med et godt aksjetips.

  Publisert 30. mars 2012 kl. 15.24
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 138 ord
  OSLO 20080226:Sparegris. Penger. Pengesekk. Penger på avveie. Sparing. Bruk av penger. Økonomi. Sløsing. Økonomistyring. Lyseblå. Trist. Sparebøsse.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Johannessen, Sara

  Enten du har en aksjeportefølje eller bare drømmer om det, så kan dine investeringsråd betale seg.Svar på hvilken OBX-aksje du tror vil gi best prosentuell avkastning fra børsstart mandag 2. april til børsslutt onsdag 4. april til HegnarTV sine Facebook-sider. Treffer du blink er du med i trekningen om "Buffetts viktigste prinsipper":Millioner av mennesker laster ned Warren Buffetts aksjonærbrev på utkikk etter tips fra verdens beste investor. Mange går glipp av brevenes beste deler: prinsippene hans. Verst for dem.Mer om boken på HegnarMedia BokklubbGå inn på HegnarTV sine Facebook-sider for å delta i konkurransen. Blant de riktige svarene trekker vi ut en heldig vinner som får boken "Buffetts viktigste prinsipper". En fullstendig oversikt over OBX-aksjene finner du her Hvis du vil lytte til ekspertenes råd har HegnarOnline et bredt palett med aksjetips her.NB! Svarfristen er søndag kveld midnatt, 1. april.