<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, slår Investtech fast etter å ha sett på Copeinca.

Publisert 28. juni 2012 kl. 10.56
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord
Investtech.

I analysenytt fra Investtech beskrives Copeinca som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Les også: Peter Warren: Hva er galt med aksjer?- Copeinca har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, skriver Investtech.- Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 39,00 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- Aksjen anses teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her