<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Norwegian ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

Publisert 27. juni 2012 kl. 10.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord
Norwegian-sjef Bjørn Kjos. Foto: Scanpix

I analysenytt fra Investtech beskrives Norwegian som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Følg HegnarOnline på Facebook her- Norwegian Air Shuttle ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har støtte ved ca. 95,00 kroner og motstand ved ca. 113 kroner, skriver Investtech.- Positiv volumbalanse, det vil si høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.