<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Enger: - Emisjonen kunne vært gjort annerledes

REC-sjefen snakker ut om den mye omdiskuterte emisjonen i selskapet. - Jeg gir meg ikke får aksjonærene har fått avkastning, sier han.

Publisert 28. juni 2012 kl. 09.17
Oppdatert 28. juni 2012 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 198 ord
Ole Enger i REC og selskapets logo - Foto: Scanpix

Debatten blant aksjonærene i REC raser fremdeles etter at selskapet foretok en rettet emisjon mot et knippe aksjonærer fredag i forrige uke.Mye av kritikken går på at kun et lite antall vel bemidlede personer fikk anledning til å være med i pengeinnsamlingen, noe som førte til at de resterende aksjonærene ble vannet kraftig ut.I et intervju med dn torsdag vedgår REC-sjef Ole Enger at man kunne gjort ting annerledes rundt emisjonen.- I etterpåklokskapens lys kunne jobbe vært gjort annerledes, men det kan man alltid si. Det gjelder å ikke drukne i detaljer men holde på det totale bildet. Det innebærer at på sikt tjener alle på dette, sier Enger.Han innrømmer også at han allerede før emisjonen forstod at det kunne bli bråk.- Vi skjønte at det kunne komme kritikk. Vi så jo det. Vi trengte noen store investorer i bånn og derfor gikk vi også til noen som ikke var aksjonærer, sier Enger.REC-sjefen, som selv ikke kjøpte aksjer i emisjonen selv om han etter sigende gjerne skulle ha gjort det, ønsker nå å gi aksjonærene noe tilbake.- Jeg skulle gjerne ha levert dem avkastning og har ikke lyst å gi meg før det målet er nådd, sier Enger.