<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forvalter: Kjøp disse aksjene

-For langsiktige investorer er det nå man skal begynne å handle aksjer, sier Tom Robin Solstad-Nøis.

Publisert 25. juni 2012 kl. 15.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Tom Robin Solstad-Nøis

Til tross for et meget dystert makrobilde mener Tom Robin Solstad-Nøis, leder for aktiv forvaltning i Sparebank 1 Nord-Norge, at det er flere attraktive selskaper på Oslo Børs.Les også: Myrseth: Ingen tvil om at Oslo Børs er billig- For langsiktige investorer er det nå man skal begynne å handle aksjer, sier Solstad-Nøis til Finansavisen.- Som alltid gjelder det å finne selskaper hvor verdsettelsen av de fundamentale verdier er attraktive. Dette er ingen garanti mot ytterligere kursfall, men vil sørge for at verdiene trolig kommer godt tilbake når stemningen i markedene bedres, sier forvalteren til Finansavisen.Kjøpsanbefalingene: • SR-Bank• Sparebank SMN• Aker Solutions• PGSFølg HegnarOnline på Facebook her