<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglergigant med særs liten tro på Fredriksen & Co.

Meglergiganten Goldman Sachs mener man bør lempe John Fredriksen-aksjen over bord prompte.

Publisert 26. juni 2012 kl. 16.05
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 75 ord
John Fredriksen - Foto: Scanpix

Goldman Sachs melder at de kutter kursmålet på Frontline med rundt 25 prosent fra 33 kroner til 25 kroner.Meglerhuset opererer fremdeles med sell på John Fredriksen-aksjen.- Vi venter at svake fundamentale forhold, fall i tankratene og urettmessig verdipremie vil gi ytterligere svekkelse i Frontline, heter det i en oppdatering ifølge Goldman.Frontline anses for tiden som meglerhusets beste salgside, mens Maersk, HHLA og Gaslog trekkes frem som beste kjøpsideer.Frontline stiger tirsdag 1,47 prosent til 24,93 kroner.