<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordea-strategene: Slik bør du investere

Strategene i Nordea forteller hvordan du bør opptre i aksjemarkedet.

Publisert 25. juni 2012 kl. 15.02
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

Etter et sterkt første kvartal har andre kvartal så langt vært svakt, og oppgangen fra tidligere i år er for flere regioner utradert. I den siste ukerapporten fra Nordea skriver strategene at de beholder nøytralvekten mellom aksjer og renter.Les også: Myrseth: Ingen tvil om at Oslo Børs er billig - Årsakene er flere, men det knytter seg i hovedsak til oppblomstringen av eurokrisen samt usikkerhet rundt den videre økonomiske veksten i Europa, USA og Kina, skriver strategene.- Selv om vi mener at det er gode grunner til at risikable aktiva vil kunne stige videre, om enn med en lavere takt enn hva vi så tidligere i år, så mener vi at situasjonen fremdeles er svært uforutsigbar og beholder nøytralvekten mellom aksjer og renter, skriver strategene.- Vi anbefaler fortsatt enkeltmarkeder i form av USA i aksjemarkedet, sammen med energi- og helsesektoren, samt på rentesiden ser vi størst potensial i Investment Grade og High Yield, avslutter Nordea.Følg HegnarOnline på Facebook her