<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Opera + Google = ?

Operasjef Lars Boilesen avviser at det er noe dramatikk i en utsettelse av søkeavtalen med Google.

Publisert 28. juni 2012 kl. 13.46
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Lars Boilesen. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.

Konsernsjef Lars Boilesen i Opera Software understreker at det ikke er noe dramatikk i en utsettelse av søkeavtalen med Google. Han har derimot forståelse for at dette kan skape bekymring i markedet.- Det er vanskelig å gjøre folk helt trygge på dette før man faktisk har noe signert, men jeg har hele tiden sagt at tidsaspektet ikke er noe vi er bekymret for. Vi stresser ikke, men det er klart at vi også føler at nå er det på tide å komme i mål med dette, sier Boilesen til Reuters.Operasjefen understreker at søkeavtalen vil få enda høyere prioritet den kommende måneden.I skrivende stund omsettes aksjen for 41,10 kroner, ned 0,96 prosent.