<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storebrand leder an

Storebrand stiger over 6 prosent onsdag ettermiddag - uten at selskapet har kommet med noen nyheter.

Publisert 27. juni 2012 kl. 12.58
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
Konstituert konsernsjef Odd Arild Grefstad. Foto: Storebrand

Analytikere Reuters har pratet med nevner imidlertid Banklovkommisjonens utredning om pensjonsregler som en positiv trigger for livforsikringselskapet.Rapporten ventes publisert torsdag.- Dette er viktige forslag, sier kommunikasjonsdirektør Jan Otto Risebrobakken i Storebrand, og påpeker at det handler om hvordan reglene for private tjenestepensjoner skal tilpasses både pensjonsreformen og de nye internasjonale reglene for kapitaldekning.Lekkasjene som til nå har kommet, blant annet i Finansavisen, viser et regelverk som kan overføre mer risiko fra forsikringsselskapene til den enkelte arbeidstager, noe som igjen medfører et lavere kapitalbehov for bransjen, melder nyhetsbyrået.Storebrand stiger 6,15 prosent til 20,37 kroner på Oslo Børs.