<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker tror Schibsted kan gå høyere

Schibsted har steget over 35 prosent så langt i år, men kan gå enda høyere, tror analysesjef Atle Vereide i SEB Enskilda.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 16.10
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Atle Vereide. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

Schibsted stiger 8,4 prosent til 202 kroner i kjølvannet av kvartalstall. Selskapet fikk et driftsresultatet på 477 millioner kroner i andre kvartal, mot ventet 466 millioner kroner.Analysesjef Atle Vereide i SEB Enskilda mener det særlig er online classified-tallene som bidrar til oppgangen.- Det som drar opp aksjekursen er at Leboncoin, den franske online classified-virksomheten deres, leverte gode tall, men ikke minst at trafikkveksten og annonseveksten gjør at det er grunn til å tro at veksten fortsetter å være veldig sterk også de to siste kvartalene i år, sier Vereide til TDN Finans.SEB Enskilda har en kjøpsanbefaling på Schibsted og et kursmål på 235 kroner.Hittil i år har aksjen steget 36 prosent.