<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bikkjeslagsmål om milliarder

Til sammen 62 selskaper ble slått konkurs. Nå ønsker bostyrer i Johannes Lunde-boene å saksøke revisjonsselskapet BDO.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 09.36
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Johannes Lunde. Foto: Scanpix

Bostyrer Fredrik Bie i Johannes Lunde-boene vurderer å saksøke revisjonsselskapet BDO.Ifølge DN ligger de totale kravene i boene på 2,2 milliarder kroner. Foreløpig ligger det an til en underdekning i boene på flere hundre millioner kroner.På en rekke punkter i den 59 sider store borevisorrapporten får BDO sterk kritikk. DN kan fortelle at regnskapene i konsernet Lunde Gruppen skal være blåst opp gjennom en rekke transaksjoner hvor ikke revisorselskapet i tilstrekkelig grad har vurdert verdsettelsen.Revisjonsselskapet BDO er dypt uenig i kritikken som fremkommer og bestrider alt ansvar.Følg HegnarOnline på Facebook her!