<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blandet på børsene i Asia

Etter svake nøkkeltall fra Japan, er det blandet stemning på de asiatiske børsene mandag.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 06.29
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 212 ord
AP Photo

Stemningen varierer blant de asiatiske børsene mandag morgen.Samleindeksen mSCI Asia Pacific er ned 0,1 prosent, med omtrent like mange aksjer som faller for hver som stiger. Indeksen har siden toppen 29. februar falt 6,6 prosent.I Japan er Nikkei ned 0,02 prosent, mens den bredere Topix-indeksen faller 0,07 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 0,14 prosent, og i Korea er Kospi ned 0,58 prosent.S&P/ASX-indeksen i Australia stiger derimot 0,22 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,21 prosent.Lavere vekst Japan la mandag frem BNP-tall, som viste en vekst på 0,3 prosent i andre kvartal . Analytikerne hadde på forhånd spådd en oppgang på 0,6 prosent.I første kvartal steg det japanske bruttonasjonalproduktet med 1,3 prosent.Oppbremsingen skyldes ifølge NTB trolig både mindre kjøpelyst blant japanerne, samtidig med at den globale etterspørselen etter japanske varer har falt som følge av krisen i eurolandene.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen