<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Analytiker Fredrik Tyvand rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advarer han mot en investering.

  Publisert 16. okt. 2012 kl. 15.22
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.41
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 275 ord
  Fredrik Tyvand. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

  I dagens rapport fra Investtech beskrives Norwegian og DNO som kjøpskandidater mens Eitzen Chemical får en salgsanbefaling.Les også: Hvor går aksjemarkedet de neste ukene? -Norwegian Air Shuttle ligger nær gulvet i en stigende trendkanal, og har i tillegg brutt gjennom motstanden ved 113 kroner. Videre oppgang indikeres, og dagens kurs kan være en god inngangskurs. Kursen beveger seg nå innenfor en rektangelformasjon, med støtte rundt 100 kroner og motstand ved 115 kroner. Brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Godt samsvar mellom volumtopper og kurstopper og mellom volumbunner og kursbunner styrker det positive trendbildet, og øker således sannsynligheten for brudd opp. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Tyvand.-DNO International ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har i tillegg falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen har imidlertid brutt ned gjennom støtten ved ca. 10,70 kroner. Dette åpner for videre nedgang, og ved reaksjoner opp er det nå motstand ved 10,70 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner, og volumbalansen er positiv. Disse forholdene styrker det positive trendbildet. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.-Eitzen Chemical viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Videre negativ utvikling indikeres, og det ligger motstand opp mot taket av kanalen. Kursen har utløst salgssignal fra kortsiktig tradingrange etter brudd på et støttenivå på kort sikt. Ved videre nedgang er det støtte rundt fire øre, mens det ved en reaksjon opp er motstand ved 11 øre. Siste innsidehandel ble meldt i før jul i fjor, og aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Tyvand.Følg HegnarOnline på Facebook her