<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

BunnRECord på positiv Oslo Børs

REC falt til ny all time low på en positiv Oslo Børs torsdag.

    Publisert 11. okt. 2012 kl. 16.29
    Oppdatert 14. nov. 2013 klokken 05.11
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 424 ord

    Oslo Børs har lagt bak seg en positiv torsdag, selv om starten på dagen var litt slapp. Hovedindeksen endte opp 0,6 prosent til 450,11.Omsetningen endte på 2,5 milliarder kroner, et beløp som ikke imponerer noen.Så langt i år er hovedindeksen opp 17,0 prosent, mens man det siste året er opp 24,9 prosent.USA-tall i fleng Torsdag ettermiddag ble det sluppet flere amerikanske nøkkeltall; jobless claims , handelsbalansen og importprisene.Antallet førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA (også kjent som jobless claims) falt til 339.000 pr 6. oktober Det var på forhånd ventet at tallet ville bli 370.000. Tallet er det laveste på fire år.Europa-børseneFTSE 100 i London, DAX i Frankfurt og CAC 40 i Paris stiger mellom 1,0 og 1,5 prosentOljeprisen over 115 dollar Oljeprisen stiger torsdag ettermiddag. Brent for levering i november omsettes nå for 115,12 dollar, opp 0,7 prosent i dag, mens WTI-oljen er opp 0,9 prosent til 92,00 dollar.Statoil steg 0,9 prosent til 146,60 kroner.Dårlig nytt fra Noreco Noreco falt 1,7 prosent til 4,02 kroner. Fallet kom på nyheten om at en brønn selskapet boret sammen med svenske Lundin nå er plugget og forlatt for godt.Ser solig Clavis-opptur DNB Markets anbefaler kjøp av Clavis Pharma, med et kursmål på 110 kroner. Aksjen klatret 0,4 prosent til 63,50 kroner.SkREC-aksjen slo til igjen REC har satt nok en all time low. Den lyder på 1,47 kroner. Aksjen endte ned 1,5 prosent til 1,49 kroner. Selskapet prises dermed til 3,1 miliarder kroner.- Vi ser nå den største oppbremsingen i solinstallasjoner noen sinne. Jeg vil kalle det en crunch i markedet. Forskjellen på tilbud og etterspørsel er slik jeg ser det veldig stor, uttalte analytiker Henrik Schultz i Sparebank 1 Markets til HegnarOnline onsdag. Les også: REC kan falle til 34 øre!RCCL ned på Beige Book RCCL var ned etter FEDs Beige Book onsdag, der det blant annet kom frem at bookingtallene for cruiseselskapene har vært svakere enn ventet den siste tiden. Sluttnoteringen er på 176,90 kroner, ned 0,3 prosent.Telenor-forlik i India Telenor inngikk onsdag et forlik med sin tidligere partner i India, Unitech Ltd. Telenor forbereder seg nå på å ta opp kampen om 2G-nettet i India. Aksjen steg 0,4 prosent til 110,90 kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her. Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.