<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette skjer i dag - to av ukens viktigste nyheter

Torsdag 11. oktober byr på et knippe nyheter man bør få med seg, og det er spesielt to ting man bør se opp for. Her er hele oversikten.

    Publisert 11. okt. 2012 kl. 06.00
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    Torsdag 11. oktober tikker det blant annet inn ferske KPI-tall fra Tyskland, Frankrike, Spania og Sverige.Man får også vite hvordan det står til med handelsbalansen i USA og fra Hellas kommer det nye tall for arbeidsledigheten.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene igjen inn bedre enn hva analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det skuffelse denne gang?Her er alle dagens hendelser:Makrotall og nyheter: - Japan, Maskinordre, august- Tyskland (08:00), Endelig KPI, september- Frankrike (08:45), Endelig KPI, september- Spania (09:00), Endelig KPI, september- Sverige (09:30), KPI, september- ESB (10:00), Månedsrapport, oktober- Hellas, Arbeidsledighet, juli- USA (14:30), Importprisindeks, september- USA (14:30), Handelsbalanse, august- USA (14:30), Jobless Claims, uketallSjekk også vår utvidede finanskalender her!Kilder: Reuters, MarketWatch, TDN Finans