<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her er Nordens heteste aksjer

Investtech forteller om de 10 beste investeringene i Norden. Fire av dem er notert på Oslo Børs.

  Publisert 12. okt. 2012 kl. 14.04
  Oppdatert 12. okt. 2012 klokken 16.13
  Lesetid: 4 minutter
  Artikkellengde er 856 ord
  Norwegian tar av. Foto: Scanpix

  Fredag 12. oktober er det åtte nye aksjer i Norden Topp 10. Dermed består listen fra Investtech av fire svenske, fire norske og to danske aksjer.1. Nibe Industrier B(NIBEB.ST) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 107 (0)Nibe Industrier B har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 96.94 kroner. Objektivet ved 106 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen tester støtten ved ca 106 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 106 kroner vil utløse et salgssignal. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.2. Jyske Bank(JYSK.CO) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 167.8 (0.8)Jyske Bank ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har en mulig hode-og-skuldre-formasjon under utvikling. Etablert brudd under støtten ved 164 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang. Aksjen tester støtten ved ca 167 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.3. Norwegian Air Shuttle(NAS.OL) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 113.5 (0) Norwegian Air Shuttle har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 101 kroner og motstand på 115 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen tester støtten ved ca 113 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.4. Schibsted(SCH.OL) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 224 (1.3) Schibsted ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 200 kroner. Objektivet ved 218 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 215 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.5. Polarcus Ltd(PLCS.OL) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 6.22 (-0.07) Polarcus Ltd har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs.Aksjen har tatt ut objektivet ved 6.86 kroner etter brudd på en dobbel-bunn-formasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen tester støtten ved ca 6.20 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 6.20 kroner vil utløse et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.6. Coloplast B (18m)(COLOB.CO) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 1250 (8)Coloplast B (18m) ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 1206 kroner. Videre oppgang til 1252 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 1155 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.7. Investor B(INVEB.ST) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 145.6 (1)Investor B ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen.Aksjen tester støtten ved ca 145 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.8. Opera(OPERA.OL) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 37 (0.4) Opera har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 35.60 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Aksjen anses teknisk positiv på middels lang sikt.9. AarhusKarlshamn(AAK.ST) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 253 (-3.5)AarhusKarlshamn ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 242 kroner. Videre oppgang til 266 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 238 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.10. Billerud(BILL.ST) - 11. okt 2012. Siste sluttkurs: 59.75 (-0.25)Billerud ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har imidlertid brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen tester støtten ved ca 59.40 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 59.40 kroner vil utløse et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Følg HegnarOnline på Facebook her