<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus: - Her er våre fem beste aksjetips

Meglerhuset Sparebank 1 Markets forteller hvilke aksjer de mener du bør ha i din portefølje.

  Publisert 11. okt. 2012 kl. 11.21
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 142 ord
  Trader på Wall Street - Foto: AP

  Meglerhuset Sparebank 1 Markets skriver i sin ukesrapport at de heller ikke denne gang ikke bytter ut noen aksjer i sin portefølje.Dermed har man fremdeles stor tro på Subsea 7, Det norske, Golden Ocean, Sevan Drilling og Cermaq- Vi gjør ingen endringer i 5 på topp-porteføljen denne uken. Porteføljen ble nok en gang preget av en svak utvikling i Sevan Drilling. Vår analytiker opprettholder kjøpsanbefaling og kursmål på 12,5 kroner per aksje, kan man lese i rapporten.Sevan Drilling har falt 30,80 prosent mens den har vært inne i varmen hos Sparebank 1 Markets.Det norske har på den annen side steget 9,27 prosent siden meglerhuset tok den inn i sin portefølje.Sparebank 1 Markets' fem på topp-portefølje har så langt i år steget med 16,4 prosent mot en oppgang for OSEBX på 17,9Forrige uke falt porteføljen med 0,3 prosent mens OSEBX steg 1,5 prosent.