<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mini-rally på Shanghai-børsen

Det er en solid tirsdag morgen på børsen i Shanghai.

  Publisert 9. okt. 2012 kl. 07.32
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Foto: AP

  Flere av de store børsene i Asia stiger markant tirsdag morgen. CSI 300-indeksen i Shanghai i Kina er opp 2,3 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong er opp én prosent.Bloomberg melder at det er råvareprodusenter som leder an som følge av høyere olje- og kobberpriser.Spekulasjoner rundt potensielle stimulitiltak i Kina bidrar til oppturen.Alle børsene får imidlertid ikke være med på oppturen. Nikkei-indeksen i Japan faller 1,1 prosent. meget Kospi i Sør-Korea og Straits Times i Singapore faller 0,1 prosentFutures indikerer at børseene i London, Paris og Frankfurt vil åpne opp 0,2 prosent i dag.Følg Asia-børsene her