<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

REC kan falle til 34 øre!

Fallet i REC ser ikke ut til å være over riktig ennå. Teknisk sett kan aksjen falle 78 prosent til!

    Publisert 10. okt. 2012 kl. 13.05
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.34
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 317 ord

    I sommernummeret i Kapital (Kap. 12/12) minnet vi om hva vi skrev om REC i november 2009 - at REC kunne falle til 6 kroner. Da hadde aksjen nettopp brutt den tekniske støtten på 36 kroner.Da aksjen falt under 7 kroner i september 2011 ble det utløst nytt signal om at den kunne falle videre til 4 kroner. Og den fortsatte videre ned til 3 kroner.Vi skrev også at om aksjen fortsatte å falle måtte man være oppmerksom på at et brudd på all-time high på 2,37 kroner ville signalisere at aksjen kunne fortsette å falle mot 40 øre - ned nye 83 prosent!I begynnelsen av september (Kap. 15/12) gjentok vi analysen, dog med et enda lavere kursmål.REC kan falle til 34 øreDa REC falt under 1,92 kroner ble nedturen bekreftet. Det signaliserte et mulig fall til 1,64 kroner. Det potensialet ble tatt ut i forrige uke.I samme artikkel viste vi til at aksjen hadde satt flere topper og bunner på 5,66 og 3 kroner. Da REC brøt den tekniske støtten på 3-nivået utløste det signal om at aksjen kunne falle videre til 34 øre!Vi skrev også at det var langt frem til en eventuell oppgang. Det er det fremdeles, og vi kan foreløpig ikke se noen tegn på at fallet er over. Det siste fallet kom dessuten på klart høyere omsetning, noe som i seg selv er et dårlig tegn.Faren er derfor fremdeles til stede for at aksjen kan falle til 34 øre, dog med god teknisk støtte på emisjonskursen på 1,5 kroner.Det eneste håpet er at RSI nå setter en bunn over den foregående og deretter bryter tilbake over 50-nivået og den fallende trendlinjen. Det vil i så fall signalisere en vending i stigningstakten.Hvis aksjen i tillegg skulle passere 1,66 kroner, og deretter fortsette opp forbi 1,92 kroner, vil det begynne å se litt lysere ut, men dit frem synes det foreløpig å være langt.