<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ser oppside på 44 prosent - kjøp disse to aksjene

Danske Markets og Arctic Securities serverer deg hver sin kjøps-anbefaling. Det melder om solid oppside.

  Publisert 9. okt. 2012 kl. 10.06
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 128 ord
  Trader på Wall Street - Foto: AP

  Danske Markets melder tirsdag at de hever kursmålet på DNB fra 80 kroner til 83,50 kroner.Kjøps-anbefalingen meglerhuset opererer med blir stående.DNB er tirsdag opp 0,07 prosent til 72,45 kroner. Oppsiden burde dermed være på omlag 15 prosent.Samtidig melder Arctic Securities at de holder fast ved sin kjøps-anbefaling på Norwegian etter tirsdagens ferske trafikktall.Kursmålet på flyaksjen er satt til 160 kroner. Spesielt yielden hos Norwegian imponerer Arctic.- Yielden er enda mer imponerende om tar i betraktning at den gjennomsnittlige flydistansen økte med 9 prosent i september sammenlignet med i fjor, følgelig er det underliggende billettprisnivået i Norwegian markert opp sammenlignet med samme periode i fjor, skriver meglerhuset i en kommentar ifølge Stocklink.Norwegian hever seg 1,83 prosent til 111,50 kroner tirsdag. Arctic ser dermed en oppside på rundt 44 prosent.