<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsoppgangen er radert bort

Oslo Børs åpnet opp, men nå er hele oppturen forsvunnet. TGS er blant taperne.

  Publisert 28. juni 2013 kl. 12.21
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.52
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 284 ord
  AP Photo

  Det er en laber fredag på Oslo Børs, hvor hovedindeksen faller beskjedne 0,1 prosent til 470,41Omsetningen er på bare 972 millioner kroner, noe som tyder på at investorene er i feriemodus.Hittil i år har hovedindeksen steget 5,9 prosent, mens den er opp 19,9 prosent de siste 12 månedene.Opp i USA og AsiaUtviklingen skjer i kjølvannet av ny oppgang i New York og stigende børser overalt i Asia tidligere i dag. Tokyo-børsen steg drøye 3 prosent etter flere oppmuntrende nøkkeltall, ikke minst BNP-vekst.Oljepris og Statoil opp Oljeprisen stiger. Brent-olje med august-levering handles for 103,09 dollar fatet, opp 0,3 prosent, mens den amerikanske WTI-oljen stiger 0,5 prosent til 97,52 dollar fatet.Oppgangen kommer ifølge Reuters på uttalelser fra flere Federal Reserve-styremedlemmer om at sentralbanken ikke har noe hastverk med å trappe ned pengetrykkingen.Statoil er opp 0,4 prosent til 126,20 kroner. Tidligere fredag meldte selskapet om et svært lite gassfunn i Barentshavet.Subsea 7 opp igjen etter skrell Subsea 7 korrigerer opp 0,8 prosent til 106,90 kroner etter torsdagens skrell i kjølvannet av resultatvarselet.TGS-fall Seismikkselskapet TGS faller 2,9 prosent til 179,50 kroner. Den eneste nyheten fra selskapet er at det nå har etablert sitt ADR-program i USA.-Vi ser frem til å øke vår synlighet og investorbase i det amerikanske kapitalmarkedet med dette programmet, sier finansdirektør Kristian Johansen i TGS i en kommentar.Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen