<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

- Algeta ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, slår Investtech fast.

  Publisert 28. juni 2013 kl. 09.00
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 90 ord
  Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.

  I analysenytt fra Investtech beskrives Algeta som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Algeta ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 182 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Torsdag sluttet aksjen på 231,60 kroner.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 9,82 prosent mens den er opp 44,75 prosent de siste 12 månedene.