<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frykter ikke børsuro - strateg ser kjøpsmuligheter

Nordea-strategen Leif-Rune Rein hevder han har funnet billige aksjer. Du bør derimot styre unna enkelte børser.

  Publisert 28. juni 2013 kl. 08.56
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 78 ord
  Foto: Scanpix/AP

  Nordea-strategen Leif-Rune Rein sier til Finansavisen at japanske aksjer er billige etter den siste tidens kraftige fall.Han liker også høyrenteobligasjoner.- Til tross for høy volatilitet er oppsiden stor dersom de japanske myndighetenes stimulansepolitikk lykkes, sier han. Etter den siste tidens korreksjon, vil nok mange benytte muligheten til å vekte seg opp i japanske aksjer, sier Rein til Finansavisen.Rein anbefaler derimot en undervekt på Europas børser, som han mener har steget for mye i forhold til utviklingen i realøkonomien.