<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har tjent 112 millioner på under tre måneder

På under tre måneder har Cermaq tjent 114 millioner kroner i peruanske Copeinca.

  Publisert 25. juni 2013 kl. 08.31
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.48
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 86 ord
  Illustrasjonsfoto: Scanpix

  Når Cermaq nå selger sin andel aksje i Copeinca til China Fishery Group har de tjent 114 millioner kroner, og det på under tre måneder, skriver dn.Avisen viser til at en svak krone øker gevinsten for norske aksjonærer.- Fra første tilbud ble offentliggjort har kronekursen gått fra 5,60 til 6,00 kroner i forhold til dollar, og gir spesielt god uttelling for norske aksjonærer, hvis de velger å si ja, sier Henrik Tanken, leder for finansiell rådgivning i SEB og talsperson for China Fishery Group til avisen.