<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nye Sølvtrans-kontrakter

Sølvtrans ASA har med to nye kontrakter oppnådd full kontraktsdekning ut året.

  Publisert 28. juni 2013 kl. 13.50
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 65 ord
  Foto: Harald M. Valderhaug/Sølvtrans

  Scottish Sea Farms har erklært opsjon på et års forlengelse av leieavtalene med Sølvtrans ASA for brønnbåtene Ronja Skye og Ronja Settler, skriver Sølvtrans i en melding fredag.Forlengelsene vil gjelde fra 1. januar 2014.Rederiet har i tillegg inngått en ny avtale med Lerøy Midnor om utleie av brønnbåten Ronja Atlantic til 31. desember 2013.Inngåelsen av avtalene gir Sølvtrans 100 prosent kontraktsdekning for årets andre halvår.