<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Avtalen er en vesentlig milepæl

Investorene på Oslo Børs er godt fornøyd med dagens nyheter fra Q-Free.

  Publisert 29. juli 2013 kl. 14.47
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 153 ord
  Foto: Scanpix

  Tidligere i dag kunne vi lese at Eksportkreditt Norge har inngått en låneavtale med PT Inovisi Infracoms datterselskap PT Inovisi Infracom for delfinansiering av det tidligere annonserte Electronic Law Enforcement-prosjektet på rundt en milliard kroner med Q-Free.Finansdirektør i Q-Free Roar Østbø sier til TDN Finans at avtalen er en vesentlig milepæl for selskapet.På spørsmål om forventet oppstart sier Østbø at de helst ikke vil gå ut med noe tidspunkt ettersom de har «bommet fælt på det før», men sier at det ikke bør ta like lang tid som det har tatt hittil.- Jeg føler at vi har kommet langt, og denne avtalen er et godt skritt i riktig retning. Majoriteten av finansieringen er nå i boks, og vi har ingen grunn til å tro at det resterende ikke går i boks, sier Østbø.Investorene på Oslo Børs er godt fornøyd med dagens nyheter. I skrivende stund omsettes aksjen for 16,90 kroner, opp 23,36 prosent.